Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΙΣΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ…KΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΛΗΘΩΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ… ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΠOY ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2009, ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ… 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΡΔΙΑ!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ… ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ...

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΑΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ...

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ… ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ, Η ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ
ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ…

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΥΡΗΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ… ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΡΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ!!

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΡΙΚΟΥ της ΑΓΑΠΗΣ, ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΠΡΟΣΟΧΗΗΗ!!!
Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΙΝΑ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ… ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!!
 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΙΣΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ…
 

ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ… ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΥΣΕΙΣ! Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ....

(1) ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΙΧ ή ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΨΩΜΙΟΥ, ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

(2) ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΟΙΚΟΣΚΕΥΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.

(3) ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣ.
ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ, ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ, ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΟΣ,
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ, ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΩΡΙΛΑ

(4) ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑΥΡΟΥ-ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΡΙΚΟΥ ΑΓΑΠΗΣ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 6972370417 ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΕΣΤΕΚΙΔΗΣ (ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΡΙΚΟΥ ΑΓΑΠΗΣ)

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.....

Ο ΑΝΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΙ ΠΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥ
ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ..... Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ!!


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ!!!Πρόδρομος Κεστεκίδης

Συντονιστής - Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Τηλ. Eπικοινωνίας: 6972 370417
e-mail: krikosagapis@gmail.com
www.facebook.com/krikos.agapis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου