Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Χαλκίδα: 4χρονα αγγελούδια μένουν νηστικά, και κρυώνουν!


Την ώρα που πολλά παιδάκια στην ηλικία τους πηγαίνουν στο σχολείο και είναι κάθε πρωί στην ζεστασιά, λίγα μέτρα πιο μακρυά υπάρχουν τα παιδιά ενός κατώτατου θεού....

Μέσα στην βροχή και στο κρύο κρατάνε τις κοιλίτσες τους και κάθονται σε μία γωνία για να ζεσταθούν. Αυτά είναι τα αγγελούδια των φαναριών και δυστυχώς στην Χαλκίδα, κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερα παιδάκια ξεπροβάλλουν, κάθονται στα φανάρια και απλώνουν το χέρι τους ζητώντας βοήθεια.Το κοριτσάκι είναι δεν είναι τεσσάρων ετών.
Παρόλα αυτά βρίσκεται στα φανάρια ενός πολυσύχναστου δρόμου.


Συγκινητική ήταν η κίνηση ενός οδηγού που σταμάτησε με το αυτοκίνητο, άνοιξε το παράθυρο και της έδωσε μία τσάντα με κρουασάν. "Σας ευχαριστώ κύριε" απάντησε και κράτησε σφιχτά την σακούλα. Ήταν ένα από τα ωραιότερα δώρα για το κοριτσάκι που τα μοιράστηκε με τα αδελφάκια. Ήταν η τυχερή της μέρα.

Λίγα μέτρα πιο μακρυά τα παιδάκια δεν κατάφεραν να βρουν φαγητό για αρκετές ώρες και όπως βλέπετε και εσείς μπήκαν στον κάδο γνωστού σούπερ μάρκετ.

Έψαχνα για ώρα αλλά μάταια, δεν υπήρχε το παραμικρό για φαγώσιμο.

Σε ακόμα πιο δύσκολη θέση είναι ένα άλλο παιδάκι. Έχει βρέξει και παρόλα αυτά κάθεται μέσα στην βροχή. Όλα τριγύρω της είναι βρεγμένα και πουθενά δεν μπορεί να βρει το κορμάκι της ζεστασιά.

gkourou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου