Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ! ΜΩΡΟ 33 ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ... ΠΕΙΝΑΣ!


Μόνο αποστροφή και ντροπή για μία χώρα και μία Πολιτεία, που δεν μπορούν να εγγυηθούν το μέλλον και μία αξιοβίωτη ζωή στον ανθό της Ελλάδας, προκαλεί η σοκαριστική αυτή είδηση.
Στην Ελλάδα των μνημονίων και της ραγδαίας εξάπλωσης της φτώχειας ένα μωρό, που ήλθε στον κόσμο αυτό πριν από 33 ημέρες, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης από τη Λέρο με …συμπτώματα ασιτίας!!!

Η διακομιδή του μωρού έγινε το Σάββατο με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το βρέφος, από τη Λέρο, διαπιστώθηκε ότι δεν τρεφόταν επαρκώς με αποτέλεσμα να χάνει βάρος, γεγονός που επέφερε την επιδείνωση της υγείας του.

Το μωρό συνοδεύει η μητέρα, που βιώνει το δικό της οικογενειακό δράμα.

«Η πραγματική γενναιοδωρία προς το μέλλον έγκειται στο να τα δίνουμε όλα στο παρόν», έλεγε ο μεγάλος Γάλλος συγγραφέας Αλμπέρ Καμύ, μόνο που η ρήση του δεν αντιστοιχεί σε μία χώρα που τα δίνει όλα στους δανειστές και αφήνει τα βρέφη-το μέλλον της χώρας-στην ασιτία.

Αίσχος, λοιπόν,σε αυτή την Πολιτεία και τις μεγαλοστομίες περί επερχόμενης ανάπτυξης, όταν σε μία παραλλαγή της πολύπαθης Αφρικής, τα παιδάκια στην Ελλάδα θα κινδυνεύουν να πεθάνουν από την πείνα.Και πάλι αίσχος!!!!
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου