Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Θεσμός η Κινητή Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης


Η Κινητή Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης, μετά την επιτυχημένη πορεία της τους πρώτους μήνες της λειτουργίας της και κατόπιν πλήθους αιτημάτων φίλων του βιβλίου, θα σταθμεύει πλέον σε τρία σημεία της πόλης μας. 



Συγκεκριμένα, κάθε Τετάρτη, από τις 16:00 έως τις 19:00, θα σταθμεύει σε μία από τις παρακάτω τοποθεσίες: Πλατεία Ανεξαρτησίας (Αγία Μαρίνα)- Πλατεία Φλέμινγκ- Δαμασκηνού & Μεσσηνίας (Αστυνομικά).
Το «Βιβλιο-αυτοκίνητο» δανείζει βιβλία κάθε είδους, τα οποία επιστρέφονται και πάλι σε αυτό. Η διαδικασία είναι η ίδια με αυτή που ισχύει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Όποιος επιθυμεί να δανειστεί θα γράφεται μέλος της, προσκομίζοντας την ταυτότητά του και ένα λογαριασμό του ΟΤΕ, για να διαπιστωθεί ότι είναι κάτοικος Ηλιούπολης. Τα βιβλία που δανείζονται από την κινητή βιβλιοθήκη, πρέπει να επιστρέφονται και πάλι σε αυτήν, εντός 6 εβδομάδων.
Η υπηρεσία της «Κινητής Βιβλιοθήκης» είναι μια πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Οργανισμού, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και της προσπάθειας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας στην πόλη μας. 
Για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της Κινητής Βιβλιοθήκης μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα www.politismos-ilioupoli.gr,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου