Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΠΕΤΑΞΑΝ 5 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ...


H σημερινή ημέρα ξημέρωσε άσχημα για 5 οικογένειες που κατοικούσαν στα κοντέινερ που μετά τον σεισμό του 1999 δόθηκαν προς διευκόλυνση των σεισμόπληκτων από την πολιτεία.

13 χρόνια μετά όμως και εν μέσω κρίσης κάποιοι κύριοι αποφάσισαν να μαζέψουν αυτά τα κοντέινερ και να πετάξουν τις οικογένειες που στεγάζουν κυριολεκτικά στον δρόμο!

Συγκεκριμένα σήμερα Πέμπτη 17-1-2013 κλιμάκια του ΥΠΕΧΩΔΕ και του Δήμου Ταύρου, με την συνενοχή του ανύπαρκτου Υπουργείου Πρόνοιας (Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης,  
ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!;) εν μέσω αυτών των δύσκολων καιρικών συνθηκών, ξήλωσαν τα καταλύματα
5 άπορων οικογενειών απέναντι από το γήπεδο του Φωστήρα στον Ταύρο, αδιαφορώντας για την επιβίωση τους… Αφήνοντας όλους αυτούς τους ανθρώπους μέσα στην παγωνιά…

Η δικαιολογία τους είναι ότι ελάχιστοι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι πληγέντες από τον φονικό σεισμό και ότι τα περισσότερα από τα κοντέινερ έχουν εγκαταλειφθεί από τους πρώτους δικαιούχους και έχουν περάσει στα χέρια ατόμων που ουδεμία ζημία υπέστησαν από τον σεισμό…

Εμείς έχουμε να τους απαντήσουμε το εξής: Τα σπίτια αυτά κύριοι τα έχει πληρώσει ο πολύπαθος και εξαθλιωμένος ελληνικός λαός και ΑΠΑΙΤΕΙ να παραμείνουν στη διάθεση των αδυνάτων και των πληγέντων από αυτή την κρίση που όλοι εσείς οι πολιτικάντηδες, διαπλεκόμενοι, εγχώριοι και μη, σπρώξατε την πατρίδα μας!

Η νύχτα προβλέπεται να είναι δύσκολη για τους συνανθρώπους μας που ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς στέγη...  Όποιος διαθέτει κάποιο χώρο για να φιλοξενήσουμε έστω και κάποια από τα πράγματα τους θα ήταν πολύ μεγάλη προσφορά. Το ιδανικό θα ήταν να βρίσκονταν τρόπος να φιλοξενηθούν οι άνθρωποι αυτοί, έστω και υποτυπωδώς. Σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα από το να ζουν στο δρόμο. 

Όποιος επιθυμεί και μπορεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο τις οικογένειες αυτές, παρακαλούμε ας επικοινωνήσει μαζί μας.  

Πρόδρομος Κεστεκίδης - Συντονιστής - Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Τηλ. Eπικοινωνίας: 6972 370417



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου