Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Δωρεάν μαστογραφίες για γυναίκες στον Κορυδαλλό!

Δωρεάν μαστογραφίες σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες προσφέρει ο δήμος Κορυδαλλού, ως μέλος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου “Οι Άγίοι Ανάργυροι”.

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών μέσω του Γραφείου Αγωγής και Προαγωγής Υγείας, μετά από την ανταπόκριση που είχε η συγκεκριμένη δράση κατά το παρελθόν και προσπαθώντας να καλύψει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, όσο το δυνατόν μεγαλύτερο πληθυσμιακό εύρος της ομάδας των ανασφάλιστων γυναικών, ζήτησε κι εξασφάλισε την επανάληψη της δράσης.

Η δράση που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου “ΣτηρίΖΩ - δράσεις αλληλεγγύης”, αφορά σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες 40-69 ετών (με προτεραιότητα σε όσες έχουν θετικό οικογενειακό ιστορικό), ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο του μαστού.

Παράλληλα εξασφαλίστηκαν από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, πενήντα αντιγριπικά εμβόλια τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε ανασφάλιστους και άπορους δημότες, που ανήκουν στις καλούμενες ομάδες υψηλού κινδύνου.

Πληροφορίες και εγγραφές: Γραφείο Αγωγής & Προαγωγής Υγείας 210 4954814.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου